Tag

elite solutions

Ako nechať aplikáciu zarábať?

Mať nápad a premeniť ho na niečo ziskové sú dve veľmi odlišné veci. Mnoho ľudí chce vytvoriť aplikáciu, ale kvôli nedostatku financií sa do toho nepúšťajú. Uvidíte niekedy návratnosť svojej investície? Ako si zarobiť peniaze pomocou aplikácie? Existuje veľa rôznych spôsobov ako speňažiť aplikáciu. Či už vytvárate novú aplikáciu alebo sa snažíte zarobiť peniaze svojou existujúcou aplikáciou, vysvetlíme si, čo potrebujete vedieť o speňažovaní aplikácie.

Úspešný môže byť len ten, kto je sám sebou, hovorí TikTokerka ks_loops

Vytvára zvukové sekvencie, ktoré umne skladá do hudobného diela. Katarína Šinková s prezývkou ks_loops patrí medzi najväčšie hviezdy sociálnych sietí.

TikToker Valden: Myslím si, že propagácia produktov na TikToku má svoje miesto

Vyspovedali sme najúspešnejšieho slovenského TikTok-era, ktorému sa už podarilo nazbierať viac ako milión sledujúcich a má za sebou spolupráce s viacerými veľkými značkami.

Náš stážista Peťo: „Ak človeka niečo baví, veľmi rýchlo sa v tom stane dobrým.“

Zaujímavá bola každá oblasť, v ktorej som sa niečo nové naučil. Stáž ale nebola len o sedení za počítačom. Veľa času som strávil aj spoluprácou a komunikáciou s kolegami. Ako highlight mesiaca by som spomenul účasť na brainstormingoch pre viaceré veľké projekty, ktoré sa v budúcnosti plánujú.

Premenili sme bielu stenu na kreatívnu s príbehom

Napokon zhodli sme sa na tom, že panoráma mesta bude vhodnejšia do zasadačky, ktorá je kuchyňou našich kreatívnych nápadov. Medzi strohými bielymi stenami je ťažké nájsť inšpirácie pre nové nápady. Mimochodom vedeli ste že, modrá farba symbolizuje spoľahlivosť, zodpovednosť a stabilitu?

Zn. hľadáme grafika na hrad

V našom kráľovstve kreativných nápadov sa uvoľnilo miesto pre novodobého maliara. Áno, hľadáme grafika alebo grafičku! A nemusí byť ani urodzeného pôvodu:)

Hlasujte za najlepšiu kresbu mladých umelcov

Zavolali sme si na pomoc, šikovných mladých ľudí, aby nám navrhli maľby do galérie. Dostali od nás zadanie, ktoré krásne vypracovali. Avšak nastal jeden vážny problém. Každému z nás sa páči niečo iné. Nevieme sa zhodnúť, ktorá maľba je tá „pravá“.

Zn. hľadáme nového programátora!

Koho hľadáme?

Možno práve teba! Tvojou úlohou bude návrh a vývoj webových aplikácií v prostredí skriptovacieho jazyka PHP s využitím frameworku CakePHP a SQL databázami. Veci, v ktorých sa nevyznáš ťa radi priučíme. A ak máš čo naučiť nás, budeme ťa počúvať!

© 2024 Elite Blog — Powered by WordPress