V našom kráľovstve kreativných nápadov sa uvoľnilo miesto pre novodobého maliara. Áno, hľadáme  web dizajnéra alebo web dizajnérku! A nemusí byť ani urodzeného pôvodu:)

grafik-na-hrad3

Chceš robiť pre zaujímavých klientov ako O2 Slovakia, Hyundai, Hubert alebo Slovenská sporiteľňa? Tvojou úlohou bude vytváranie grafických návrhov marketingových aktivít, vyhotovenie dizajnu aplikácií a webstránok.

Okrem zaujímavej práce spoznáš aj veselú partiu ľudí, ktorí sú dobrými kolegami, ale ešte lepšími spoluhráčmi pri futbale. Najnovšie sa chystáme na priateľský zápas s našim klientom. Môžeš sa tešiť aj na firemné raňajky, krásny výhľad na celú Bratislavu a na štvornohého kolegu Maxa. Nežné uchádzačky čakajú tieto aktivity, ktoré plánujeme v najbližšej dobe:  spoločné pečenie sladkostí na firemné raňajky a badmintonové zápasy:)

Presťahovali sme sa do nových kancelárskych priestorov. Dostaneš naozaj lukratívne miesto v office, spolu s iMacom. Výhľad je naozaj inšpiratívny:

výhľad

Výhľad z kancelárie

Naša predstava ideálneho grafika/ideálnej grafičky

Samozrejme, tieto benefity nie sú len kvôli tvojim krásnym očiam, ale aj za tvoje schopnosti a skúsenosti. Radi sa stretneme s uchádzačmi/uchádzačkami z rôznych oblastí, ale najviac sa potešíme, ak si mal/mala minimálne ročnú skúsenosť z oblasti marketingu, umenia alebo IT. Mierne pokročilá znalosť anglického jazyka je samozrejmosťou. Skúsenosti s tvorbou web grafiky sú podmienkou. Znalosť UX, internetových aplikácií, orientácia na marketing a kreatívnu tvorbu budú pre teba výhodou.

Počítačové znalosti:

  • Adobe Photoshop – pokročilý
  • Adobe Illustrator – pokročilý
  • Microsoft Word – základy
  • Microsoft Excel – základy
  • Internet (e-mail, www) – pokročilý
  • Adobe InDesign – základy
  • HTML – základy

 

Niečo o nás

Náš kreatívny tím vymýšľa online kampane už od roku 2007. Zaoberáme sa online marketingom, vývojom online informačných systémov, webstránok, mobilných aplikácií a foto/video produkciou. Pracujeme pre klientov menších rozmerov, ale aj pre lídra s medzinárodnou pôsobnosťou. Budeme veľmi radi, ak sa pridáš k nášmu nadšenému kreatívnemu tímu a staneš sa členom Elite powered by VML.

Pozri si, na akých podobných projektoch budeš pracovať:

 

Tešíme sa na Teba! Tvoje namakané CV, referencie a portfólio pošli sem: job [at] elitesolutions [dot] sk