Sme fullservisová agentúra, v ktorej pre klientov urobíme takmer všetko. Od webov cez kompletné kampane až po nové identity. Pod našou strechou vznikajú výstupy pre klientov ako: Slovnaft, O2, Harmony, Bioderma, Baumit, Tesco mobile, Nadácia ZSE a iné. Práve preto potrebujeme niekoho, kto našim projektom vleje krv do žíl.

Čo bude tvoja pracovná náplň?

V prvom rade budeš navrhovať weby či aplikácie pre našich klientov. Okrem ostrého návrhu budeš do projektu dávať aj dušu. Chceme, aby si myslel/a na to, že web či aplikácia má byť pre konečného užívateľa pútavá, estetická prechádzka, pri ktorej sa nestratí. Záleží nám, aby boli klienti spokojní, aby sme sa odprezentovali len s A-čkovými výstupmi. Okrem webových dizajnov sa ti pod ruky dostane nejaký ten banner či facebook postík. Poteší nás, ak budeš prinášať nové nápady a riešenia, pretože u nás platí zlaté pravidlo: “kreatíve sa medze nekladú”.

Čo by si mal/a ovládať?

Do našej agentúry hľadáme dizajnéra, ktorý bude mať rozhľad v UX a UI dizajne, bude poznať UX postupy a nebude mať problém s wirefremami a navrhovaním webu či aplikácie.

  • Znalosť UX a UI
  • Práca s wirefremami
  • Ovládanie Photoshopu
  • Ovládanie Sketchu
  • Ovládanie iných grafických nástrojov (výhoda)
  • Mal/a by si sledovať UI trendy
  • Veľmi oceníme logické uvažovanie
  • Zmysel pre humor je tiež fajn 🙂

Čo vieš získať u nás?

V prvom rade získaš pekné referencie na projektoch, ktoré rezonujú. Do portfólia si budeš môcť zaradiť projekty od veľkých aj menších klientov. Máš obrovský priestor získať jedinečné skúsenosti.

Čo ťa u nás čaká?

Elite je dobre známy svojimi benefitmi.

Chceme, aby sa u nás každý cítil pohodlne ako doma. Nepreferujeme moderné open office, pretože rešpektujeme pracovné súkromie zamestnancov. Preto sme pre prácu zvolili tichú a familiárnu lokalitu Starého mesta priamo v parku pod hradom. Tvoríme kreatívne veci, takže si môžeš zvoliť miesto, kde sa ti bude pracovať najlepšie. Každý má svoj stôl, ale ak dostaneš chuť, môžeš vybehnúť pred domček a pracovať priamo v parku alebo obsadiť jeden z tulivakov či gaučov.

 

Okrem lokality radi vzdelávame svojich zamestnancov. Vyber si prednášku či konferenciu a my ťa tam radi pošleme v rámci pracovného dňa 🙂 Tvoje vzdelávanie bude prínosom pre teba aj pre nás.

Odmeňujeme za vernosť. Každý rok odpracovaný v Elite dostaneš dovolenku navyše 🙂

Káva, ovocie, teambuildingy, gastráče či homeoffice sú samozrejmosťou.

Víkendy sú nám sväté, takže tie si užívame doma s rodinami. Veď klientom sa venujeme 5 dní v týždni 🙂

Koľko si u nás zarobíš?

Vieš si u nás zarobiť od 1 000 €.  Neber to ako hotovú vec, pretože odmeníme každého podľa zručností a skúseností. Vieme oceniť šikovného a talentovaného človeka. Tak poď k nám na kávu a pokecáme 🙂

Ak máš záujem byť súčasťou Elitu, prípadne máš nejaké otázky, tak nám napíš na job@eliteml.sk a nezabudni poslať aj svoje portfolio 🙂

 

Tešíme sa!