Ak patríš medzi tých, ktorí očakávajú od svojej práce viac ako len peniaze, buď si podľa niektorých blázon, alebo potrebuješ kreatívny job. Jedno ani druhé sa nevylučuje. Práve naopak.

Taká kreatívna práca si však vyžaduje mnoho sebadisciplíny. Odolať všetkým koláčom na spoločných raňajkách, stanoviť si rozumný deadline svojej prítomnosti vo vírivke či zvládať prácu pri bare. Čítaj ďalej, posúď sám.

S čím všekým treba rátať, ak sa rozhodneš pre prácu v Elite?

Elite coffee a Elite Tea

Tradične, všetko začína pohovorom. Ak si celú noc nespal a premýšľal, čo pekné o sebe povieš, chápeme to. V zasadačke ťa preto bude čakať lahodná káva alebo čaj. Či už uspeješ, alebo nie, odnesieš si malý darček.

Welcome pack

Ak si úspešne prešiel pohovorom, máme pre teba welcome pack. Okrem základnej výbavy je v ňom i cool eliťácke tričko, takže o outfit na chladné dni máš postarané.

 

Spoločné raňajky

Nuž, budeš sa musieť aj socializovať. Pravidelne jeden piatok v mesiaci si robíme spoločné raňajky. Veľa zdravého i dobrého jedla. Žartujem, veď aj my žijeme zdravo, zistíš nižšie. Každopádne, ak by ti po prvých troch mesiacoch bolo tričko malé, nič o tom nevieme.

 

Zamestnanec mesiaca

Na raňajkách vždy vyhlásime i zamestnanca mesiaca. Dostaneš vysoké prémie, titulku Forbes a všade budú konfety. Iba, že by nie. Ale ak na teba padne ruka osudu, pozornosť (aspoň od nás) ťa neminie.

Športové vyžitie

Najprv bolo jedlo, a potom nám dali Multisport karty. Neviem, čo za tým hľadať, ale je to super. Za pár eur na mesiac si môžeš zlepšiť kondičku v takmer všetkých top športoviskách. Či už cvičíš chrbát alebo ašpiruješ na jogína.

Zdravý Elite

Práca prináša ovocie. Tá naša konkrétne každý pondelok a stredu. Na stole v kuchynke si vtedy nájdeš kopec ovocia, zeleniny a vitamínov.

Vzdelávanie

Aby bola fit aj naša myseľ, vzdelávame sa. Občas príde niekto priamo k nám, občas sa vyberieme my. Už sme boli na Websummite, i na konfere v Kolíne. Máš záujem o konkrétny event? Napíš svojmu tímlídrovi, nie je problém.

Teambuilding

Nielen bodybuilding, ale aj teambuilding je dôležitý. Ten náš si užívame rovno 2x do roka.
V lete sme splavovali divoké vody Vltavy a v zime sme lyžovali, vírivkovali, ničnerobili (doplň) na chate v Nízkych Tatrách. Tuším bolo dobre:) Najnovšie sa šepká niečo o mori. More…

 

Hackathony

To je niečo ako teambuilding, ale ideš tam so svojím oddelením. Naposledy boli na chate grafici s programátormi, teraz sa chystá kreatíva a social. Budeš sa divíť, čo môže na takej chate vzniknúť!

Firemný bar

Párty miestnosť na privítania, rozlúčky alebo keď je príležitosť, a tá, ako vieme, sa vždy nájde. Dokonca z neho spravíme raz do mesiaca kino. Bar v podzemí môžeš využívať i na súkromné účely. Už vieš, kde osláviš svoje najbližšie narodky? A pozvi nás.

 

Streda prekvapení vo štvrtok

Čo by to bolo za kreatívnu agentúru, ak by sa tu diali bežné veci. Takže máme stredu prekvapení, ktorej hlavným prekvapením je, že je vo štvrtok. A každý štvrtok nám náš super ofisák pripraví nejaké milé prekvapenie.  

Dovolenka navyše

To najlepšie na koniec. Ak ťa to bude u nás baviť dlhodobo, máš od nás dovolenku navyše. Po 1 roku 1 deň navyše, po 3 rokoch 3 dni, po 5 máš 5.

Priatelia a odborníci

Plné brucho, veľké svaly, oddych v jacuzzi. Hmotné veci sú fajn. Ale nič ti nenahradí to, že v  práci sa budeš cítiť ako doma, pretože budeš mať okolo seba ľudí, ktorí sú ľudskí. Vždy poradia, pomôžu, hoc aj v súkromí. Okrem toho sa stretneš s odboníkmi, ktorí sú vo svojom fachu naozaj vyskillovaní a môžeš sa od nich každý deň niečo priučiť.

 

Ak chceš s nami zdieľať všetky tieto radosti, napíš nám na job@eliteml.sk. Aktuálne stále veľmi intenzívne hľadáme nasledovných kolegov a kamošov:

  • Senior Ideamaker
  • Art Director
  • Senior Graphic Designer
  • PHP Developer
  • Frontend Developer
  • IT Project Manager
  • Senior Account Manager

Poď do Elitu, je tu dobre!:-)