Posledných pár mesiacov sme sa v Elite spoločne s našim novým klientom – českým O2 –  venovali veľkému projektu. Spoločne sme vytvorili niečo, čo na českom ani slovenskom trhu zatiaľ nik nevyskúšal.

8 statočných agentúr, vyhrala to slovenská

Operátor sa chcel vydať na cestu poskytovania zážitkov a emócií, cestu, ktorú úspešne začali už značky ako Apple či Nikon. Cieľom bol prechod od klasického predaja “gigabajtov” k predaju zážitkov, ktoré im tieto gigabajty ponúkajú. A potreboval partnera, ktorý by tento sen zhmotnil.  Ako to už býva, veľký klient vyhlásil veľký tender, ktorý sme z pomedzi ôsmich agentúr ako jediná slovenská vyhrala. S rukou na srdci priznávame, že v tom čase sme si ešte ani my ani klient neuvedomovali, do čoho sa púšťame.

70 ľudí z 5 firiem, 66 dní, viac než 5000 správ a 1000 súborov

Takto by sa v skratke dal opísať celý tvorivý proces. Projekt sme nazvali Inspirace pro život, vyjadruje teda priamo to, čo zákazníkovi chceme ponúknuť. Vyše 70 ľudí z piatich firiem pracovalo na projekte 66 pracovných dní. O víkendoch ani nehovoriac :).

Aj keď koncept a väčšina produkcie stála u nás, nepodarilo by sa to bez intenzívnej spolupráce s klientom a firmami Etnetera, Muut a QEX.  Týmto im úprimne ďakujeme!

V rámci projektu sme si len my v Elite vymenili cez 5000 správ a 1000 súborov. Zadanie to bolo obrovské a ešte väčšia výzva, no napokon sa nám to spoločne podarilo.

A čo vlastne? O tom už v najbližšom blogposte v nedeľu.